Praktisk

 

Undervisningsdage i 2020

Tidspunkter for undervisning:

Fredage kl.13.00 - 19.00 & Lørdage kl.9.00-18.00 ( og enkelte gange søndag 10.00 - 16:00)

Dato for undervisning fredage og lørdage 2020:

modul1: 7.-8. februar

modul 2: 6.-7. marts

modul 3:  17.-18. april

Forårsretreat (ikke obligatorisk): 30. april -  3. maj (retreat med overnatning)

modul 4: 15-16. maj

modul 5:  12.-13. juni

modul 6:  28.-29, august

modul 7:  Uddannelses retreat.   16.-20. september

modul 8:  30. oktober - 01. november  (bemærk: 3 dage!)

modul 9:  . 27.- 29. november (bemærk: 3 dage!)


Uddannelsens omfang er: ca. 250 timer + hjemmepraksis 

Sted: Zensitivyoga – Vestergade 83, baghuset, 8600 Silkeborg.
DELTAG PÅ TO RETREATS SOM EN DEL AF DIN UDDANNELSE:

Det med småt: 1. Når du har besluttet dig for, at du gerne vil deltage på uddannelsen, tilbyder vi dig en optagelsessamtale. Og hvis vi begge - du og vi -  synes, at vi passer sammen, beder vi dig indbetale 9.000,-  i depositum, og så er du sikret en plads på uddannelsen. Det resterende beløb betales senest 01. Januar. 1. Restbetaling for uddannelsen udover depositum betales som et samlet beløb -  eller i særlige tilfælde som en løbende ordning. Når ud melder dig på uddannelsen og har betalt depositum, forpligter du dig på det fulde beløb, også hvis du vælger at stop undervejs. Og i udgangspunktet også ved sygdom og anden ”force majeure”.


 1. Ønsker vi fra vores side at stoppe samarbejdet, er du kun forpligtet til at betale for den undervisning, du har modtaget - og du vil få eventuel forudbetaling tilbage.  


 1. Hvis du har skader eller andre problematikker, som kunne stå i vejen for uddannelsen, vil vi gerne høre om dem til optagelsessamtalen. Hvis vi mener, det er relevant, vil vi bede dig kontakte din læge eller en anden fagperson, som kan vurdere, om det er rimeligt, at du starter på uddannelsen.


 1. Undersøg evt. om din forsikring dækker dig på uddannelsen.


 1. Eksamen:

   1. Deltagerbevis - vi udsteder efter endt uddannelse et deltagerbevis til alle.

   2. Eksamensbevis - hvis du har mindre end 15 timers fravær, og ønsker at gå til eksamen, kan du også få et eksamensbevis.  

   3. Hvis du har imellem 16 & 30 timers fravær, kan du tilkøbe ekstra supervision, og på den måde stadig komme til eksamen


 2. Den samlede pris for uddannelsen er: 29.900,-  (plus 3.700,- hvis du også vil deltage i forårsretreatet. )  Derudover skal du beregne ca. 700 kr. til bøger - samt eventuelt indkøb af yogamåtte + div udstyr. (ca. 300 kr) 1. Deltagerantal på uddannelsen er max. 15 personer.

UDDANNELSES RETREAT

Som en del af uddannelsen tager vi på et 5-dages retreat.

Her fordyber vi os i personlig praksis og undervisningsteknik.

I år sker det på Gomde - et buddhistisk retreatcenter på Helgenæs

ForårsRETREAT

I maj arrangerer vi det årlige “YOGAinsideOUT forårsretreat”.

Retreatet er for gamle-, nuværende- & kommende elever på uddannelsen. Og for alle, som har interesse for YOGAinsideOUT-konceptet.

Retreatet er ikke en obligatorisk del af yogalæreruddannelsen, men det er en mulighed for et ekstra Kick-start, og en mulighed for at møde gamle elever og høre om deres yoga-liv efter endt uddannelse.